Over Ons
Lichtmeesters™ - “touch shadow, experience light”

Lichtmeesters™ is ontstaan vanuit de gedachte dat licht zoveel méér kan doen dan men veelal denkt.

Aan Lichtmeesters™ de taak om men bewuster te maken van hun omgeving met licht en wat licht allemaal kan doen. We willen daarom ook dé perfecte samenhang creëren tussen licht en architectuur waarbij alle gangbare aspecten aan bod zijn gekomen. Een verlichtingsontwerp is niet zomaar iets, het presenteert een bepaald gedachtegoed, een vertrekpunt naar het eindresultaat waarbij alle wensen, technieken en budgetten naadloos afgestemd worden met de opdrachtgever.

Licht is dé bepalende factor als het gaat om beleving van architectuur. Licht is niet alleen een “product”, het is een zintuigelijke beleving die een grote rol speelt op ons menselijke vermogen. Vermogen om iets mooi te vinden, prettig te voelen of juist allemaal niet. Licht is een boodschap waarmee we kunnen communiceren in de breedste zin des woord.

“Overtuigd dat licht zoveel meer kan 
doen dan veelal gedacht wordt, zijn wij
dé partner van idee naar realisatie”
TEAM LICHTMEESTERS

DIENSTEN

section header separator

CONCEPT ONTWIKKELING

Een concept is hét vertrekpunt naar realisatie. In dit proces komen meerdere raakvlakken aan bod om te zorgen dat alles binnen budget en planning gerealiseerd word. Een concept ontwikkeling draagt ook bij aan de uitstraling van een formule of huisstijl van een onderneming. Dankzij onze creatieve visie zijn we in staat om verder te denken met licht om zo een passend ontwerp te realiseren dat naadloos hierop aansluit.

LICHTONTWERP

Lichtmeesters staat bekend om haar unieke visie waarbij “licht de materie” centraal staat. Een zorgvuldig proces waar duidelijke richtlijnen afgegeven worden om de ruimte met licht te versterken. Afgestemd op alle scenario’s en naar de belangrijkste elementen gekeken moet een lichtontwerp perfect aansluiten op de totale situatie. een goed lichtontwerp zie je niet, dat ervaar je.

PROJECT MANAGEMENT

Uiteraard mag u van ons verwachten dat het ontwerp ook daadwerkelijk gerealiseerd word. Dankzij onze bouwkundige achtergrond zijn we in staat om zowel voor, tijdens en na de bouw de juiste informatie aan de juiste personen te verschaffen. We installeren zelf niet, daarentegen werken we graag met geselecteerde partners of ondersteunen we de door u aangegeven monteurs.

ONS TEAM

section header separator
RUUD VAN DER KUIJLEN

RUUD VAN DER KUIJLEN

06 - 19 20 30 20
MARJOLEIN ZOON

MARJOLEIN ZOON

ONZE MERKEN

section header separator