Image

oneA | DENMARK

Het enige systeem ter wereld dat zowel verlichting als ook andere technische disciplines samenbrengt. het befaamde STORM SYSTEM® van het merk OneA is een bijzondere collectie producten ontwikkeld om het plafond zo minimalistisch mogelijk te maken. verschillende manieren om in vrijwel ieder type bouwkundig plafond diverse disciplines te verwerken met een zo minimaal mogelijke afwerking.

Het van oorsprong Deense merk OneA is opgericht in 2008 en inmiddels bekroond met diverse internationale awards waaronder de red dot award. OneA staat inmiddels hoog aangeschreven bij ontwerpers en architecten overal ter wereld dankzij hun gepatenteerde STORM SYSTEM®.

Naast verschillende inserts gemaakt voor verlichting, bestaan er ook inserts die geschikt zijn voor rook en bewegingsmelding, camera’s, geluid en luchtventilatie. de volledige collectie is te zien op de interactieve site van oneA. Lichtmeesters is official partner en distribiteur van OneA - STORM SYSTEM® nederland. naast de producten beschikt Lichtmeesters over de benodigde kennis van het STORM SYSTEM®.

Inspiratie opdoen? zie onze projecten.

m a i l @ l i c h t m e e s t e r s . c o m