Hét meest toonaangevende verlichtingsmerk ter wereld, is al sinds de oprichting in 1994 koploper binnen de architecturale verlichting. De Italiaanse meester ontwerper Mario Nanni (1955), weet op een perfecte manier de balans tussen architectuur en licht te creëren in zijn unieke ontwerpen waar “licht de materie” centraal staat. De gehele collectie van Viabizzuno is dankzij de vraag naar een oplossing ontstaan, specifieke producten die een bepaald gedachtegoed geven of antwoorden op technisch ingewikkelde vraagstukken waarbij er oplossingen aanwezig zijn voor zowel bijna alle bouwkundige materialen. Viabizzuno is zoveel meer dan alleen verlichtingsarmaturen, het is een echte Italiaanse lifestyle en een stroming binnen de (licht)architectuur waar vele grote architecten zoals Peter Zumthor, David Chipperfield en Jean Novel alsmede grote internationale merken zoals Valentino, Prada en Gucci maar al te graag mee werken. Bekijk de volledige collectie op de site van Viabizzuno.

Lichtmeesters™ is official partner en dealer van Viabizzuno Nederland, en beschikt naast de producten ook over de kennis van toepassingen aangaande Viabizzuno (maatwerk) verlichting. Viabizzuno bied een wereld van mogelijkheden dankzij de verschillende licht-technische en bouwkundige oplossingen. Wij denken graag met U mee voor het ontwikkelen van een doordacht lichtontwerp.

Inspiratie opdoen? bekijk onze projecten hier

Wilt
u meer informatie over Viabizzuno? Neem contact met ons op via     +31 (0)40 – 304 15 63      of onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht