ONE A

hét enige systeem ter wereld dat zowel verlichting als ook andere technische disciplines samenbrengt in één oplossing. het befaamde STORM SYSTEM© van het deense merk ONE A is een bijzondere en kwalitatief zéér hoogstaande collectie producten om alle technische disciplines en verlichting bijeen te brengen met een zeer minimalistische afwerking.
ONE A STORM SYSTEM© heeft diverse internationale awards gewonnen waaronder de prestigieuze red dot award. ONE A STORM SYSTEM© staat wereldwijd hoog aangeschreven bij (interieur) architecten en ontwerpers.

door jaren van ontwikkeling is de collectie van ONE A STORM SYSTEM© uitgevoerd met verlichting, luchtventilatie, rook en bewegingsmelding, geluid, camera en beveiliging.
het afwerkingsniveau is van ongekende hoogte waar perfectie tot in het kleinste detail te zien en voelbaar is.

Lichtmeesters is official partner en distribiteur van ONE A STORM SYSTEM©, en beschikt naast het volledige assortiment van ONE A STORM SYSTEM©, ook de benodigde kennis en ervaring met ONE A STORM SYSTEM© projecten en ONE A STORM SYSTEM© maatwerk verlichting. ONE A STORM SYSTEM© biedt een wereld van mogelijkheden dankzij de verschillende licht-technische en bouwkundige oplossingen.
Lichtmeesters denkt graag mee in het ontwikkelen van een doordacht lichtontwerp.

mail@lichtmeesters.com 
+ 31 (0)40 – 304 15 63

inspiratie opdoen? bekijk onze projecten.