Viabizzuno

 

hét meest toonaangevende verlichtingsmerk ter wereld, is al sinds de oprichting in 1994 dé absolute koploper binnen de architecturale verlichting.
de italiaanse meester ontwerper, mario nanni, weet op een perfecte manier dé balans tussen licht en architectuur te creëren in zijn unieke ontwerpen voor Viabizzuno waar “licht de materie” centraal staat. de gehele collectie van Viabizzuno is dankzij de vraag naar een oplossing ontstaan, specifieke producten die een bepaald gedachtegoed weergeven of antwoorden op technisch ingewikkelde vraagstukken waarbij er oplossingen zijn voor de meest voorkomende bouwkundige situaties. Viabizzuno is zoveel meer dan alleen verlichtingsarmaturen, het is een lifestyle en stroming binnen de (licht)architectuur waar vele grote (internationale) architecten maar al te graag mee werken.
bekijk de volledige collectie op de website van Viabizzuno 

Lichtmeesters is official partner en dealer van Viabizzuno nederland, en beschikt naast het volledige assortiment van Viabizzuno, ook de benodigde kennis en ervaring met Viabizzuno projecten en Viabizzuno maatwerk verlichting. Viabizzuno nederland bied een wereld van mogelijkheden dankzij de verschillende licht-technische en bouwkundige oplossingen.
Lichtmeesters denkt graag mee in het ontwikkelen van een doordacht lichtontwerp.


inspiratie opdoen? bekijk onze projecten hier


+31(0)403041563

Viabizzuno

hét meest toonaangevende verlichtingsmerk ter wereld, is al sinds de oprichting in 1994 koploper binnen de architecturale verlichting. de Italiaanse meester ontwerper Mario Nanni (1955), weet op een perfecte manier de balans tussen architectuur en licht te creëren in zijn unieke ontwerpen waar “licht de materie” centraal staat. de gehele collectie van Viabizzuno is zoveel meer dan alleen verlichtingsarmaturen, het is een lifestyle en een stroming binnen de (licht)architectuur waar vele grote architecten zoals Peter Zumthor, David Chipperfield en Jean Nove alsmede grote internationale merken zoals Valentino, Prada en Gucci maar al te graag mee werken. bekijk de volledige collectie op de site van Viabizzuno.

lichtmeesters is official partner en dealer van Viabizzuno nederland, en beschikt naast de producten ook over de kennis van toepassingen aangaande Viabizzuno nederland(maatwerk) verlichting. Viabizzuno nederland bied een wereld van mogelijkheden dankzij de verschillende licht-technische en bouwkundige oplossingen. wij denken graag mee voor het ontwikkelen van een doordacht lichtontwerp.

inspiratie opdoen? bekijk onze projecten hier