Viabizzuno

 

hét meest toonaangevende verlichtingsmerk ter wereld, is al sinds de oprichting in 1994 dé absolute koploper binnen de architecturale verlichting.
de italiaanse meester ontwerper, mario nanni, weet op een perfecte manier dé balans tussen licht en architectuur te creëren in zijn unieke ontwerpen voor Viabizzuno waar “licht de materie” centraal staat. de gehele collectie van Viabizzuno is dankzij de vraag naar een oplossing ontstaan, specifieke producten die een bepaald gedachtegoed weergeven of antwoorden op technisch ingewikkelde vraagstukken waarbij er oplossingen zijn voor de meest voorkomende bouwkundige situaties. Viabizzuno is zoveel meer dan alleen verlichtingsarmaturen, het is een lifestyle en stroming binnen de (licht)architectuur waar vele grote (internationale) architecten maar al te graag mee werken.
bekijk de volledige collectie op de website van Viabizzuno 

Lichtmeesters is official partner en dealer van Viabizzuno nederland, en beschikt naast het volledige assortiment van Viabizzuno, ook de benodigde kennis en ervaring met Viabizzuno projecten en Viabizzuno maatwerk verlichting. Viabizzuno nederland bied een wereld van mogelijkheden dankzij de verschillende licht-technische en bouwkundige oplossingen.
Lichtmeesters denkt graag mee in het ontwikkelen van een doordacht lichtontwerp.

inspiratie opdoen? bekijk onze projecten.

+ 31 (0)40 – 304 15 63

 

Over Ons

lichtmeesters is ontstaan vanuit de gedachte dat licht zoveel méér kan doen dan men veelal denkt.
het is onze missie om men bewuster te maken van hun omgeving met licht en wat licht allemaal kan doen. we willen daarom ook dé perfecte samenhang creëren tussen licht en architectuur waarbij estetica en functionaliteit samen komen. een ontwerp is niet zomaar iets, het presenteert een bepaald gedachtegoed, een vertrekpunt naar het eindresultaat waarbij alle wensen, technieken en budgetten naadloos afgestemd worden met de opdrachtgever.
licht is dé bepalende factor als het gaat om beleving van architectuur. licht is niet alleen een “product”, het is een zintuigelijke beleving die een grote rol speelt op ons menselijke vermogen. het vermogen om iets mooi te vinden, prettig te voelen of juist integendeel. licht is een boodschap waarmee we kunnen communiceren in de breedste zin des woord.

“overtuigd dat licht zoveel meer kan doen dan veelal gedacht wordt, zijn wij dé partner van idee tot realisatie”


naar perfectie streven is ingewikkeld en alleen mogelijk met partners die elkaar begrijpen en inspireren. lichtmeesters kiest bewust om enkel met een selecte groep van fabrikanten te werken, mede dankzij hun ontwerpen en unieke visies zijn we in staat het gewenste resultaat te bereiken.

 

Viabizzuno